Gijsberts Schilderwerken Valkenswaard

Het adres voor al uw vakkundig schilderwerk met uitstraling. 

Van raamkozijnen tot balkons, van keukens tot uw piano. Wij schilderen het. Van schuurtje tot kantoorgebouw, van particulier tot bedrijf. Binnen Valkenswaard en verre omstreken. En met grenzeloze passie.

Gijsberts Schilderwerken doet meer. Wij doen al uw herstelwerk. Gaten in balkons worden gedicht, rottend hout wordt weer als nieuw. Uiterst vakkundig, beheerst en secuur. Altijd efficiënt en vooraf vrijblijvende offerte. Want zo gaat dat bij Gijsberts Schilderwerken.

Ervaar het gemak en het vakmanschap van Gijsberts Schilderwerken. En leun zelf lekker achterover.

Goed verzorgd schilderwerk biedt comfort. De muren van uw woning ogen fris en rustiek, uw meubels glanzen weer als nieuw en buiten spoelt een korte regenbui in één keer het vuil van uw kozijnen. Het biedt ook bescherming tegen alle weersomstandigheden. Houtrot, schimmelvorming, vochtdoorslag; het blijft u allemaal bespaard. Gijsberts Schilderwerken biedt u graag deze bescherming en comfort. En dus hebben wij een uitgebreid dienstenpakket. Zo blijven de lijnen kort, overzichtelijk en dus efficiënt.

Zo verzorgen wij onder meer: buitenschilderwerk | binnenschilderwerk | stukadoren | houtrotsanering | spuiten

Iedere opdracht vraagt weer een eigen, specifieke behandeling. Graag bespreken wij met u onze vele mogelijkheden.

 

 

Werkwijze: Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen met garantie zoals bovenstaande merken. Dit komt de levensduur van het schilderwerk ten goede. Ook leveren wij deze producten aan u, met een vakkundig advies en tips. Desgewenst adviseren wij u graag over kleuren: wij werken hier dagelijks mee en volgen de laatste trends.

 

Service, kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom hebben wij ook een prima reputatie opgebouwd. Bent u op zoek naar een vertrouwd en deskundig adres voor uw werkzaamheden; dan staan wij graag voor u klaar! 

Wij maken gebruik van cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Wanneer u onze website bezoekt, worden er automatisch cookies verzonden en op uw apparaat opgeslagen. Door op “Accepteren” te klikken of door onze website te gebruiken, gaat u hiermee akkoord. .